Cătălin Predoiu: Marian Munteanu nu mai este pe lista PNL. Ciprian Ciucu va fi primul pe lista pentru Consiliul General

| 25 apr, 14:15

Cătălin Predoiu, președintele interimar al PNL București, a anunțat luni că Ciprian Ciucu s-a înscris în partid și va fi primul pe lista de consilieri municipali ai liberalilor la alegerile locale. El îl înlocuieşte pe Marian Munteanu, care nu se mai regăseşte pe listele PNL.

"Domnul Ciprian Ciucu s-a înscris în PNL, este partenerul meu în campania pentru București, va fi viceprimarul Capitalei după alegeri prin votul cetățenilor. Sunt extrem de mulțumit și de fericit, aș putea spune, că putem să prezentăm bucureștenilor o ofertă integrată, un tandem pentru funcția de candidat la Primăria Capitalei și funcția de viceprimar", a spus Predoiu, într-o conferință de presă.

El a precizat că Ciucu va fi primul pe lista de consilieri ai PNL pentru CGMB.

"Biroul Politic al PNL București a votat în unanimitate această propunere", a adăugat Predoiu.

Președintele interimar al PNL București a menționat că Ciucu este un expert în administrație publică, care a lucrat în țară și în străinătate 15 — 16 ani în acest domeniu.

Potrivit lui Predoiu, Marian Munteanu nu se mai regăsește pe lista de consilieri PNL.

Ciprian Ciucu a declarat, la rândul său, că știe și respectă istoria PNL, subliniind că nu a fost membru al partidului M10 ci a avut un parteneriat cu această formațiune.

"Decizia a trebuit să o iau rapid și nu a fost foarte ușoară pentru mine. Am fost contactat de dl Predoiu, am discutat îndelung. Imediat când am putut să intru în legătură cu doamna Macovei am anunțat-o și i-am cerut sprijinul în această formulă. Este libertatea domniei sale să nu-mi ofere un proiect pe mai departe", a susținut Ciucu.

El spune că "zestrea" pe care o aduce PNL este credibilitatea sa și modul în care s-a pregătit până acum.

Ciprian Ciucu a postat şi pe Facebook un mesaj prin care îşi anunţă înscrierea în PNL.

"Am găsit o formulă prin care să pun în aplicare ideile mele pentru București dintr-o poziție executivă care să-mi dea posibilitatea de a vă oferi rezultate concrete, măsurabile.

Afinitatea mea cu PNL este veche. Cunosc și respect istoria acestui mare partid național.

M-am înscris astăzi în PNL! Voi deschide lista consilierilor PNL pentru CGMB și vizez funcția de viceprimar. Îmi voi asuma atribuții importante, esențiale modernizării Bucureștiului, atunci când Cătălin Predoiu va fi primar, pentru că viceprimarul poate face doar ce-i deleagă primarul. Votați întreaga echipă a PNL, sunt oameni tineri (dar au experiență!), dintr-o nouă generație de politicieni și este esențial ca sectoarele și Primăria Generală să colaboreze pentru a elimina redundanțele administrative și pentru a eficientiza guvernarea locală. N-am renunțat la ideea de o nouă lege a Bucureștiului, pentru a-l pune pe baze solide, din punct de vedere administrativ și funcțional.

Chemăm toți simpatizanții de centru-dreapta alături de noi!", a scris Cirprian Ciucu pe Facebook.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ