Cătălin Prisăcariu (B1 TV) își manipulează cititorii de pe blog

| 23 feb, 2014

Cătălin Prisăcariu, unul dintre cei mai obsceni și abjecți propagandiști de la B1 TV, își manipulează cititorii în cel mai josnic mod cu putință. Acesta a susținut într-un articol recent, publicat pe blogul său, că în timp ce „oamenii mor pe străzi în Ucraina, împușcați, incendiați și vînați”, din partea premierului Victor Ponta nu a venit niciun mesaj de susținere, “nici măcar un comunicat de presă diplomatic, rece, sec, anost”. Aceasta este o minciună sfruntată, iar realitatea este cu totul alta.

 

Pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta, căreia și Cătălin Prisăcariu i-a dat LIKE, au fost scrise de către șeful Guvernului mai multe mesaje de opinie despre tragedia care se desfășoară în Ucraina, în trei zile consecutive:

Mesaj Victor Ponta pe pagina sa oficială de Facebook, 21 februarie 2014:

“Vizita oficiala la #Chisinau: “Impreuna cu premierul Republicii #Moldova, Iurie Leanca, am urmarit evolutia situatiei din Ucraina si am discutat cu ministrii nostri de Externe. Ne raliem partenerilor nostri politici europeni. Speram ca se va gasi un acord”, a afirmat prim-ministrul Victor #Ponta in cadrul unei conferinte de presa comuna cu omologul sau moldovean, Iurie Leanca.”

Mesaj Victor Ponta pe Facebook, 20 februarie 2014:

“Vizita de maine a delegatiei Guvernului Romaniei in Republica Moldova este o dovada a sprijinului pe care tara noastra il ofera vecinilor de peste Prut – atat in privinta drumului european pe care Moldova il parcurge, cat si in privinta dezvoltarii relatiilor de cooperare din domeniile investitiilor, energiei, sanatatii si educatiei. In context, salut si sunt solidar cu toate eforturile pe care le depune Uniunea Europeana pentru gasirea unor solutii pasnice pentru situatia din Ucraina. Suntem cu totii preocupati de gasirea de solutii pentru a combate escaladarea violentei si pentru incurajarea dialogului.”

Mesaj Victor Ponta pe Facebook, 19 februarie 2014:

“Violentele de orice fel sunt un foarte mare pas inapoi si trebuie sa inceteze! Regret profund pierderile de vieti omenesti si evolutia evenimentelor de la Kiev. Este absolut necesara reluarea dialogului dintre parti, intr-o atmosfera dominata de calm si ratiune. Romania este alaturi de Uniunea Europeana in eforturile de gasire a unei solutii pentru actuala criza din Ucraina.”

Așadar, domnule Prisăcariu, după cum au punctat și unii dintre cititorii dumneavoastră, de ce vă dezinformați publicul de pe blog mințind cu nerușinare?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

12 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 feb, 2014
catalin
dezinformare
nu e si unul turcescu pe la acest post lingusitor
29 mai, 2014
westt
saraca tarisoara!
DA! si la HAZNALE un .PREDECATOR care mai ""spalla" materia cenusi e celor peste 7.500.000. de handicapati mintall
Sa ai TU atitia cersetorii pontistii
24 feb, 2014
BABESCU
MANIPULARE
SPUNE-I BASIST SI GATA !!!!!!BASISTII NEAGA ORICE FAPT DOVEDIT, IGNORA REALITATEA ,MINT .........
24 feb, 2014
goPonta4President
Victor Ponta e însă un politician mărunt, de nivel de șef de Alimentara de pe vremuri. Mărunțimea staturii sale politice e dată de omul Victor Ponta, pe care eu l-am caracterizat drept căcăcios. Pentru că se teme, căcăciosul n-are inițiative, nu ia viața în piept. El așteaptă ca lucrurile să curgă sperînd că pînă la urmă problemele se vor rezolva de la sine. Dacă n-a avut loc Marea Împăcare, nici Marea Despărțire n-a avut loc" a scris Cristoiu pe blogul său duminică seara.
24 feb, 2014
Danut Ministrel Inculturel
"maniPULEaza"
Unii pe blog, alta pe OBIECTIV.
24 feb, 2014
casio
manipulare
Alexandra ,doar tineretea te salveaza in toata prostia scrisa.Ca sa fii jurnalista trebuie sa inveti multa istorie,economie si drept international,etc.Eu nu citesc la "comanda" ,pe cand tu scrii la "comanda".Eu astept de la Primul ministru o politica economica care sa-mi creasca nivelul de trai ..... nu sa si muncesc ca pensionara sa pot supravietui si sa fiu multumita cu vizionarea blogului lui Ponta .Manipularea este in articolul tau.....si vai de viitorul celor ca tine.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ