Câteva descoperiri ULUITOARE din România despre care nu vorbeşte nimeni

| 02 ian, 2014

Mai jos va prezentam cateva dintre cele mai mari enigme legate de spatiul romanesc – descoperiri absolut socante si incredibile, insa... unele dintre ele chiar recunoscute ca atare de cercetatori si oameni de stiinta de pe mapamond.

De ce nu se vorbeste despre ele asa cum s-ar cuveni? Aici este o cu totul alta problema. Asadar, cine va dori sa creada va crede, cine nu, poate sa ia in seama doar cu titlu informativ aspecte referitoare la unele dintre aceste „minuni”, scrie bzi.ro.

- Cel mai vechi schelet de humanoid cunoscut la ora actuala a fost gasit in Valcea, supranumit „pescarul de la lacul Getic”, fiind datat la 1 milion de ani.

- O civilizatie straveche, mai veche cu 1000 de ani decat cea sumeriana, este localizata in estul tarii, la Cucuteni.

- Tablitele cu scrierea de la Tartaria (reale si autentificate ca atare) sunt cu 1000 de ani mai vechi decat cele sumeriene.

- Tablitele din Muntii Neamtului, de asemenea, sunt mai vechi decat tablitele sumeriene cu 1000 de ani.

- Descoperirea din Masivul Sureanu, din 1990 – cand s-a gasit un munte ticsit cu filoane de aur pur, de un metru lungime; lucru altfel inexistent pe planeta, caci aurul se gaseste numai in forma de minereu combinat cu alte nemetale, nu si in forma pura desavarsita. Se crede ca dacii cunoasteau taina spirituala a aurului, care este de fapt o lumina condensata.

- O descoperire in Masivul Bucegi, din anul 2003 – 11 august: americanii si romanii patrund sub masivul Bucegi si descopera o asa-zisa sala a proiectiilor cu holograme care au aratat istoria adevarata a Terrei, si de asemenea descopera „amfora cu aur monoatomic”, care duce la o inimaginabila longevitate (o persoana poate trai mii de ani in acelasi corp fizic, daca ar consuma asa ceva in anumite perioade precis stabilite).

- Cel mai vechi cuptor de pe aceasta planeta, pentru topit metale, s-a gasit la Campeni; a fost atestat si varsta evaluata la aproximativ 6000 de ani i.e.n.

 

- La Sarmizegetusa – alt loc special, conform celor de la BBC – s-ar afla niste artefacte fabuloase sub amplasamentul cetatii (arhiva atlantilor!?).

- Artefactul de sub Masivul Ceahlau. Conform autorului Radu Cinamar, sub Ceahlau s-ar afla un artefact similar celui din Bucegi.

- Padurea Baciu, de langa Cluj-Napoca, este considerata „cea mai paranormala”, de altfel despre ea cunoscandu-se pretutindeni in lume multe detalii socante.

Spuneam ca exista si puncte de vedere legate de astfel de descoperiri uluitoare, care apartin unor oameni de stiinta straini cunoscuti in intreaga lume. Iata doua citate din aprecierile unor personalitati straine din lumea cercetarii istorice, despre neamul romanesc!

- „Civilizatia s-a nascut acolo unde traieste astazi poporul roman... raspandindu-se apoi atat spre Rasarit, cat si spre Apus(...) acum 13-15 mii de ani!” – William Schiller, arheolog american.

- „Carpatii se afla intr-o regiune a lumii unde este situat centrul european al celei mai vechi culturi cunoscute la ora actuala.” – dr. Daniel Ruzo, arheolog peruan.

Incet, incet, se pare ca totusi cercetatorii istorici mondiali recunosc, multi chiar in mod explicit, ca primele fiinte umane au existat in Transilvania, cum sustine un document aflat in Biblioteca din Viena, despre trecutul fabulos al acestui teritoriu din spatiul numit si carpato-danubiano-pontic, potrivit revistamagazin.ro

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

55 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 ian, 2014
Andrei
40 SECUNDE pretioase
Am pierdut 40 secunde pretioase din viata mea deschizand acest articol. Va rog nu-mi repetati greseala
01 feb, 2014
haha
scump timpu
daca erau atat de pretioase cele 40 de secunde, nu scriai niciun comentariu ;). important tu de fel.
05 ian, 2014
Mircea
Doritori de experiente, nu cautati motive sa faceti viata mai interesanta. Teoria conspiratiei este doar o teorie, nu este posibil sa existe toate aceste lucruri si doar cativa nebuni sa stie despre ele...
06 ian, 2014
Bogdan
oare ignorant=prost?
Daca nu ai citit in viata ta despre subiecte pe tema de mai sus cel mai bine te documentezi inainte sa postezi o prostie... stii tu vorba: mai bine taci si dai impresia ca esti prost decat sa deschizi gura si sa elimini orice indoiala ;)
04 ian, 2014
kesarion
Completare
Cu toate ca unii ne considera nebuni sau prosti,pot sa confirm cele spuse in acest articol si sa adaug chiar citeva alte aspecte.
Este cunoscuta zona energetica existenta in masivul Sureanu,ce sta pe un zacamint,de fapt filoane de aur pur,descoperite prin anii 75.Mai exista cel putin doua asemenea zone,pe care oamenii lui Frank Timis,incearca sa puna mina,de aceea nu le localizez,cu toate ca ei s-ar parea ca le cunosc.
In tr-o zona montana,au fost descoperite,cel putin trei morminte gigantice,de aprox, 3 m,considerate pelasge,despre care nu se vorbeste nimic.
Este cunoscuta existenta unor tunele,ce incep undeva,in zona Herculane si sfirsesc,daca se sfirsesc,in muntii Bucovinei,cu mai multe intrari,cele mai cunoscute fiind Ohaba de sub Piatra,Polovragi,Pestera caprelor,pestera din Lunca Telerariului...
Toate aceste intrari,se afla in zone bogate in zacaminte de uraniu.
03 ian, 2014
Rada
cateva descoperiri...
Pe la 1880,Nicolae Densusianu traducea tablitele de la Tartaria.Nici o clipa nu s-a indoit ca ar fi autohtone.Ceva nu se leaga.Oare cand au fost asezate in sit?
04 ian, 2014
kesarion
Sa fim seriosi,cum sa fie asezate acolo? La noi,intotdeauna se gaseste cite un "geniu"care,fara sa stie despre ce e vorba,declara un lucru "fals" sau "timpenie"sau mai stiu eu cum. Daca in dreptul tablitelor de la Sinaia,se pot pune multe semne de intrebare,in dreptul celor de la Tartaria,nu exista nici un dubiu.
02 ian, 2014
Stone S
Partea cu Tablitele de la Tartaria las-o. Sunt sumeriene, plasate in schimb in sapatura de arheologii Nicolae Vlassa si Iuliu Paul. Intreaba orice arheolog clujean si iti va povesti, tablitele se aflau inainte de 1945 in colectia muzeului.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ