CAZUL CARACAL: ALEXANDRU CUMPĂNAȘU A FĂCUT PREINFARCT. CARE ESTE STAREA DE SĂNĂTATE A UNCHIULUI ALEXANDREI MĂCEȘANU

| 10 sep, 11:02

Alexandru Cumpănașu s-a simțit foarte rău și a mers de urgență la un Spitalul Floreasca din București, unde a primit îngrijiri medicale. Doctorii care l-au consultat i-au dat un verdict îngrijorător: preinfarct.

Cazul Caracal: Alexandru Cumpănașu a făcut preinfarct

Aflat în lupta pentru aflarea adevărului despre dispariția nepoatei sale, Alexandra Măceșanu, bărbatul a fost azi-noapte în platoul emisiunii prezentată de Victor Ciutacu, “Punctul Culminant”. Alexandru Cumpănașu a acuzat dureri în zona inimii și senzații de amorțeală la o mână, iar la finalul emisiunii, el a mers la spital. Potrivit primelor informații, bărbatul a suferit un preinfarct. Starea candidatului la alegerile prezidențiale din acest an este una stabilă acum, potrivit România TV.

Ieri seară, Alexandru Cumpănașu a anunțat că familia Alexandrei Măceșanu va solicita un experiment judiciar în afara țării privind modul în care ar putea fi ars un cadavru într-un butoi ce are caracteristici identice cu cele ale  butoiului descoperit în curtea lui Gheorghe Dincă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ