Cazul Săpoca. Cine e bărbatul care a ucis 4 oameni. Mama sa a aflat din PRESĂ de crime

| 20 aug, 09:43

Criminalul de la Săpoca, bărbatul care a ucis cu sânge rece 4 oameni și a rănit grav alți 9, are 38 de ani și este domiciliat în comuna Săgeata. Mama bărbatului care a ucis patru oameni și a rănit grav alți nouă, din care patru sunt în comă, a rupt tăcerea. Femeia spune că nu a fost anunțată de Poliție de faptele fiului său.

"Am aflat prin internet că el ar fi ucis niște bărbați acolo. Ieri a fost băiatul cel mic acolo, băiatul cel mare, a vorbit cu el, au mâncat covrigi cu toții, au râs. Peste noapte, ce s-a întâmplat nu știu. El a mai fost internat la Săpoca. De acolo venea foarte bine, nu aveam probleme cu el. Nu știu nimic de el. Nu a venit nimeni să mă anunțe, poliție, reprezentanții comunei", a declarat mama atacatorului, potrivit wowbiz.ro.

N. L. era necăsătorit și locuia cu părinții. Lucra cu ziua în agricultură și era cunoscut drept un om violent atunci când consuma alcool. „Când bea, își pierde mințile”, spune un localnic, bărbatul fiind obișnuit să provoace dese scandaluri acasă, pe fondul consumului de alcool, scrie realitateadebuzau.net.

În ceea ce privește modul în care a ajuns bărbatul, joi, la spitalul Săpoca, IPJ Buzău nu deține informații. Reprezentanții poliției buzoiene neagă informația potrivit căreia oamenii legii ar fi intervenit, joi, la un scandal pe care bărbatul l-ar fi produs la domiciliul său. „Polițiștii nu au intervenit joi și nici nu l-au transportat la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca. În evidențele noastre, bărbatul apare ca fiind internat voluntar”, au transmis surse din poliție.

Încă nu se știe cine l-a transportat, joi, pe bărbat la spitalul de psihiatrie.

Tag-uri: sapoca
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ