CCR: Legea privind componenţa Autorităţii de Supraveghere Financiară este constituţională

| 04 iul, 2013

Curtea Constituţională a respins, cu majoritate de voturi, ca inadmisibilă, sesizarea de neconstituţionalitate a Hotărârii Parlamentului nr.54 din 18 iunie 2013 privind numirea membrilor Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Plenul Curţii Constituţionale s-a întrunit pentru a soluţiona sesizarea referitoare la neconstituţionalitatea Hotărârii Parlamentului nr.54 din 18 iunie 2013 privind numirea membrilor Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară, formulată de un număr de 56 deputaţi aparţinând Grupurilor parlamentare ale Partidului Democrat Liberal şi Partidului Poporului – Dan Diaconescu.

În urma deliberărilor, Curtea Constituţională, cu majoritate de voturi, a respins, ca inadmisibilă, sesizarea de neconstituţionalitate a Hotărârii Parlamentului nr.54 din 18 iunie 2013 privind numirea membrilor Consiliului Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Decizia este definitivă şi general obligatorie şi se comunică Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Argumentaţiile reţinute în motivarea soluţiei pronunţate de Plenul Curţii Constituţionale vor fi prezentate în cuprinsul deciziei, care se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ