Ce a cerut liberalul dorit la "beciul domnesc” de DNA: Vă vorbesc într-un moment greu al vieţii mele

| 25 mar, 16:53

Deputatul PNL, Theodor Nicolescu, pentru care DNA a cerut încuviințarea reținerii și arestării preventive a venit în fața colegilor din Camera Deputaților și nu le-a cerut să-l salveze, ci doar să judece drept.

Iată ce le-a cerut acesta deputaţilor:

”Vă vorbesc într-un moment negru al vieții mele.

Sunt acuzat că un evaluator a greșit expertiza și nici eu nici colegii mei nu am găsit greșeala, pentru că nu suntem evaluatori.

Dacă există un prejudiciu în acest dosar, dar nu există, oamenii care au luat acești bani nu au nicio calitate în acest dosar? Vi se pare normal. Acestea sunt întrebările.

Citeste si: Cine este femeia pe care Alin Cocoş REFUZĂ să o DENUNŢE

Înțeleg să-mi asum public partea de decență în procedura judiciară în care sunt implicat. De câteva ori în ultima săptămână am vrut să ies să spun lucrurile pe care vi le spun acum, dar mi-am dat seama că n-aș fi rezolvat nimic ci doar aș fi organizat un nou spectacol patetic.

Lașitatea, dacă m-ar fi caracterizat, m-ar fi făcut să vin în fața dumneavoastră să implor clemență, dar nu fac acest lucru.

Parlamentul trebuie să dea un vot așa cum crede și așa cum este corect”, a spus Theodor Nicolescu, în fața colegilor deputați.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ