Corneliu Vadim Tudor, NEMULŢUMIT de tragerea la sorţi privind ordinea candidaţilor la prezidenţiale

| 01 oct, 2014

Candidatul PRM la alegerile prezidenţiale Corneliu Vadim Tudor consideră 'suspectă' tragerea la sorţi făcută de Biroul Electoral Central.

'Este foarte suspectă tragerea la sorţi. Trebuia să se facă în prezenţa candidaţilor s-au reprezentanţilor acestor candidaţi. La Liga Campionilor Europeni s-au la alte competiţii sportive, când se recurge la tragerea la sorţi, sunt reprezentanţii Cluburilor de faţă. (...) Cum m-au pus pe mine să cad după hartă, pe locul 13, şi pe Kelemen Hunor l-au pus pe locul I? (...) Nu e nicio problemă. Biblia spune: cei din urmă vor fi cei dintâi, dar e pentru prima oară când m-au pus la coada vacii', a afirmat miercuri Corneliu Vadim Tudor, la Palatul Parlamentului. 

Primul candidat pe buletinul de vot la alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie va fi Kelemen Hunor (UDMR), potrivit tragerii la sorţi efectuate marţi de BEC.

Pe următoarele locuri se situează Klaus Iohannis (PNL), Dan Diaconescu (PP-DD), Victor Ponta (PSD-UNPR-PC), William Brînză (Partidul Ecologist Român), Elena Udrea (PMP), Mirel Mircea Amariţei (Prodemo), Teodor Meleşcanu - independent, Gheorghe Funar - independent, Szilagyi Zsolt (PPMT), Monica Macovei - independent, Constantin Rotaru (Partidul Alianţa Socialistă), Călin Popescu-Tăriceanu - independent, Corneliu Vadim Tudor (PRM).

Potrivit legii, în 48 de ore de la rămânerea definitivă a candidaturilor BEC stabileşte ordinea de înscriere în buletinul de vot, prin tragere la sorţi, în prima etapă din rândul candidaţilor propuşi de partidele politice parlamentare, iar în a doua etapă din rândul celorlalţi candidaţi.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 oct, 2014
dana
Un job nou pentru toate varstele: operatori online, special pentru cei care au cunostinte minime de folosirea a calculatorului! Oferim castiguri garantate si motivante: 300 de dolari lunar! Timp de lucru: 3 ore pe zi. Trimiteti cerere de detalii la email [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ