SPP-istul lui Traian Băsescu a devenit garda de corp a Elenei Udrea

| 02 oct, 2014

Unul dintre ofiţerii Serviciului de Protecţie şi Pază care se ocupă de securitatea preşedintelui Traian Băsescu a fost detaşat să o păzească pe Elena Udrea, pe durata campaniei electorale, informează România TV.

Conform legii, fiecare aspirant la funcţia de preşedinte al României are asigurată paza din partea SPP în cele 30 de zile ale campaniei electorale. În consecinţă, fiecărui candidat i-a fost repartizat un ofiţer SPP şi o maşină.

De securitatea Elenei Udrea se ocupă un SPP-ist care a stat ani buni în spatele preşedintelui Traian Băsescu. Ultimul eveniment public la care a fost zărit alături de preşedinte a fost chiar la discursul acestuia ţinut la şcoala de vară a tineretului PMP, partid condus chiar de Udrea.

Acum însă obiectivul său este preşedintele PMP. Respectivul ofiţer a fost văzut atunci când Udrea a mers la audierile de la DNA în dosarul lui Gheorghe Ştefan şi la lansarea programului electoral de joi.

Citeşte şi: ELENA UDREA PROGRAM PREZIDENŢIAL. Elena Udrea a lansat programul România frumoasă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ