Planurile măreţe ale prezidenţiabilului Tăriceanu: Vreau ca România să ajungă a şaptea putere a Europei

| 03 oct, 2014

Călin Popescu Tăriceanu, candidatul Partidului Liberal Reformator (PLR) la Preşedinţie, a declarat vineri seara, la Braşov, că vrea ca România, care este a şaptea ţară ca mărime a teritoriului şi ca populaţie din Europa, să ajungă şi a şaptea ţară ca putere din Europa.

'Acesta este mesajul meu către alegători. Bazându-mă pe experienţa mea ca prim-ministru, vă spun că acest lucru se poate face. Mesajul pentru electorat este bazat pe ideea că România trebuie să-şi depăşească propria condiţie. Azi ne mulţumim cu nimic sau cu foarte puţin, mai concret cu locul pe care ne găsim. Eu vreau ca România să devină a şaptea putere în Europa, a şaptea ţară din Europa', a declarat Tăriceanu.

El a adăugat că în Braşov PNL are o cotă foarte bună de susţinere, dar este bine de ştiut că PNL nu are monopolul reprezentării liberalismului, cu atât mai puţin începând din 26 mai 2014, când fostul preşedinte Crin Antonescu a anunţat victorios renunţarea la apartenenţa la familia ALDE şi trecerea la PPE, în schimbul obţinerii postului de vicepreşedinte al Parlamentului European pentru soţia sa.

Citeşte şi: ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Cum stau candidații la început de campanie

'A fost un troc foarte interesant şi benefic pentru familia lui. Deci, în momentul de faţă PNL nu mai reprezintă liberalismul, a rămas numai o firmă. Singurii care suntem liberali suntem noi, Partidul Reformator Liberal, pentru cetăţenii care vor să voteze, pentru ideile şi principiile liberale', a mai afirmat Tăriceanu.

Acesta s-a întâlnit vineri seara, la Braşov, cu susţinători ai formaţiunii sale.

Citeşte şi: ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Cum se va desfăşura campania electorală

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ