Singurul candidat care-l poate învinge pe Victor Ponta în turul II. O spune chiar prezidenţiabilul

| 02 oct, 2014

Preşedintele PLR Călin Popescu Tăriceanu, candidat independent la preşedinţia României, a declarat, la România TV, că este singurul candidat al dreptei capabil să-l învingă în turul II pe candidatul PSD, Victor Ponta.

Întrebat dacă întrevede posibilitatea de a se întoarce în fruntea Guvernului, Călin Popescu Tăriceanu a răspuns: "Acum mă interesează un singur plan - să ajung preşedintele României." Pe de altă parte, Tăriceanu nu a exclus realuarea acestei discuţii după alegerile prezidenţiale.

Preşedintele PLR s-a arătat încrezător că nu se va pune problema preluării postului de prim-ministru deoarece are şanse să ajungă preşedinte al României. "Dacă reuşesc să intru în turul II, sunt în poziţia de a vă spune că eu sunt candidatul ce-l poate învinge pe Victor Ponta. Nu-l văd pe Klaus Johannis în stare să-l învingă pe Ponta", a spus Tăriceanu.

Acesta susţine că încă nu este prea târziu pentru o a treia suspendare a preşedintelui Traian Băsescu. "Eu cred că mai este timp, cererea de suspendare este pe masă. Mai au timp să se gândească. Eu le-am spus: 'O să vă pară rău'. Povestea cu ofiţerul acoperit s-a întors împotriva lui. Pentru el era mai important să scape de suspendare şi a scăpat, ce-i drept cu imaginea şifonată", a spus Tăriceanu referindu-se la discuţii pe care le-a avut cu unii pesedişti şi reluând teza potrivit căreia subiectul existenţei unui ofiţer acoperit a fost lansat pentru a deturna atenţia de la chestiunea suspendării.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 oct, 2014
Vlad
perfect adevarat
Tariceanu arata bine in sondaje si creste. In momentul in care ne vom da seama ca este singurul cu un program viabil pentru Romania, atunci lupta e castigata.
04 oct, 2014
George
De acord
Aici are dreptate. Tariceanu a inceput sa creasca in sondaje din ce in ce mai mult, ceea ce e super bine!
04 oct, 2014
Emilian
Da
Dar nu numai de-asta ci si pentru ca Tariceanu are un program bun si viabil pentru Romania. Sa speram ca va castiga prezidentialele.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ