Trubadurul liberal Orban nu cântă nimic despre casele lui Iohannis

| 02 oct, 2014

În mod suspect pentru cineva aflat în subordinea lui Klaus Iohannis, care a nu a oferit nici măcar acum, la debutul oficial al campaniei, explicaţii satisfăcătoare legate de cele 6 case din Sibiu, Ludovic Orban se apucă să numere proprietăţile lui Victor Ponta, pretextând că atât premierul cât şi soţia acestuia, europarlamentarul Daciana Sârbu ar încălca „flagrant” legislaţia

Considerând probabil că fumigenele preşedintelui Băsescu se consumă prea repede pentru a acoperi evoluţia din ce în ce mai problematică a candidatului ACL în această campanie electorală, Ludovic Orban a ieşit la înaintare, cu un denunţ de operetă.

Vocalistul vicepreşedinte a inaugurat un nou stil, acela al denunţului cu preaviz, somându-l public pe şeful ANI, Horia Georgescu să se autosesizeze şi să demareze o anchetă în ceea ce priveşte averea dar mai ales declaraţia de avere a premierului Victor Ponta.

Citeşte şi: Noi acuze la adresa lui Iohannis: "Este candidat pedelist sub acoperire"

În mod suspect pentru cineva aflat în subordinea lui Klaus Iohannis, care a nu a oferit nici măcar acum, la debutul oficial al campaniei, explicaţii satisfăcătoare legate de cele 6 case din Sibiu, Ludovic Orban se apucă să numere proprietăţile lui Victor Ponta, pretextând că atât premierul cât şi soţia acestuia, europarlamentarul Daciana Sârbu ar încălca „flagrant” legislaţia, deşi ambii au declaraţii de avere depuse, conform prevederilor legale.

Spunem că denunţul este de operetă căci nu am mai văzut până acum pe nimeni în situaţia vicepreşedintelui liberal. În primul rând Ludovic Orban dă un ultimatum ANI, deşi Horia Georgescu nu is esubordonează. În al doilea rând Orban cade în derizoriu, căci cel care are ceva de reclamat o face pur şi simplu, nu ameninţă că o va face, dacă alţii nu se autosesizează. Ceea ce face acesta este doar tapaj gratuit şi oricâtă abnegaţie ar dovedi astfel faţă de şeful său Iohannis, cu greu poate fi lăudat. Ori ştii şi spui sau faci, ori taci şi nu şantajezi aiurea. Iniţiativa lui Orban este ridicolă şi jenantă, o simplă tentativă de sabotaj al contracandidatului social-democrat, cu atât mai ruşinoasă cu cât face involuntar trimitere la mizeria din ograda proprie.

Citeşte şi: Udrea îi cere lui Iohannis să-i vândă lui Băsescu 7,4 milioane de români în turul II

Apreciem că Ludovic Orban vrea să asaneze viaţa politică, dar dacă tot s-a apucat să numere case şi să asmută instituţiile statului, îi propunem să-şi  înceapă recitalul cu casele lui Iohannis, de la Sibiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 oct, 2014
CHELU
CASELE LUI ....
Pai cums sa vorbeasca de casele lui ponta sau a celor de la putere ? Cum sa o faca, cand se vede de la distanta ca acestia sunt platiti de King Jong-un al romaniei din banii tarii. Doorinta lui ponta este de a ajunge King Jong-un al Romaniei ! Sa i se cante osanale si lui asemeni nord Koreeanului.
Votati King Jong-un si va va fi bine, dragi romani !
03 oct, 2014
ion
Voi de ce nu trambitati nimic despre cele 7 CASE ale famigliei Del Ponte??????????????????????????????????????????????????
Mirositi a "jurnalisti" platiti sa face propaganda la comanda !
03 oct, 2014
nic
Schimba ochelarii!!!
Da' pe alea nedeclarate impreuna de "famiglia" tonta (ca au cel putin sapte locuinte plus paminturi) de ce nu spui nimic mai omule, schimba ochelarii aia ca nu mai vezi bine cu ei!!! Eu inteleg ca te adresezi alor multi si fara multa educatie, care nu citesc decit presa ta neocomunista dar adevarul si obiectivitatea ar trebui sa fie ceea ce un adevarat jurnalist face, ca altfel esti un nimic, mic, mic mic, asa ca si plagiatorul caruia ii canti acum in struna...
03 oct, 2014
tadeus
Lasa
Spuneti voi depre casele lui Ponta sau ale virfurilor din PSD
De ex Duicu Bunea Nicolescu si citi din cei care au mitit furat
Vad ca nimic de Andronescu de Mihailescu de Nastase de EADS Microsofft si cite or mai fi va plateste bine Ghita si cu Sultanescu.
03 oct, 2014
Andrei Pop-evaluator
cele 7 case ale familiei Ponta sunt facute din munca cinstita:salariile din invatamant,ca doctor in drept,onorarii de la Companii Energetice,salariul de parlamentar si cartile despre alimentele bio...
si nici nu sunt 7 case,sunt niste cocioabe,se plateste degeaba impozit pe ele
ar trebui demolate..ploua in ele

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ