Noi acuze la adresa lui Iohannis: "Este candidat pedelist sub acoperire"

| 02 oct, 2014

Vicepreşedinta Partidului Liberal Reformator (PLR), deputata Graţiela Gavrilescu, afirmă despre Klaus Iohannis că 'nu este altceva decât un candidat pedelist sub acoperire'.

 

'Din nefericire pentru istoria de 139 de ani a liberalismului românesc, cel care candidează sub sigla PNL nu este altceva decât un candidat pedelist sub acoperire, care nu vrea decât să continue regimul lui Traian Băsescu, din funcţia de preşedinte al României', declară vicepreşedinta PLR, într-un comunicat remis joi.

Ea mai spune că PNL 'a ajuns să fie dominat' de către PDL şi reprezentanţii săi, iar prezidenţiabilul ACL, Klaus Iohannis, este 'candidatul tipic PDL', preluând discursul şi acţiunile specifice acestui partid.

'PNL a ajuns să nu aibă un candidat reprezentativ pentru Preşedinţie! (...) Domnul Iohannis, cel care semnează ca şi cum ar reprezenta PNL, prin tot ceea ce face, ne arată că, de fapt, nu are nicio legătură cu PNL, cu poziţia şi cu acţiunile partidului din ultimii ani. Acesta a adoptat discursul şi acţiunile specifice PDL-ului şi campaniilor pe care Traian Băsescu le-a dus, de-a lungul timpului, în interesul său cu sprijinul acestui partid', mai arată deputata Graţiela Gavrilescu, în comunicatul de joi.

Citeşte şi: Iohannis a fost la bere cu Băsescu, chiar dacă nu apare în poze

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ