Iohannis: Dosarul meu cu ANI nu se va judeca înainte de alegeri

| 02 oct, 2014

Klaus Iohannis susţine că nu poate fi scos din cursa electorală din cauza procesului cu Agenţia Naţională de Integritate deoarece termenele de judecată vor ajunge în luna ianuarie 2015, el fiind convins că va câştiga în instanţă.

"Candidatura mea este definitivă, nu există niciun procedeu prin care o candidatură definitivă să fie retrasă, dar nu din acest motiv voi continua. Voi continua din cel puţin alte două motive: dosarul meu nu se va judeca înainte de alegeri, ci după, fiindcă toate termenele adunate ne duc deja în ianuarie sau februarie; eu voi câştiga acest proces altfel decât unii politiceni care au intrat la Înalta Curte cu speranţa că totuşi câştigă, fiindcă au pierdut în primă instanţă. Eu am câştigat toate procesele cu ANI în toate fazele procesuale şi nu am niciun fel de îndoială că lucrurile se vor rezolva foarte bine', a declarat Iohannis, într-o conferinţă de presă susţinută joi la Satu Mare.

Citeşte şi: Alegeri prezidenţiale2014. Klaus Iohannis: Sunt pregătit pentru această cursă electorală

El crede că ar fi o eroare dacă s-ar discuta în campanie despre procesul cu ANI şi consideră că discuţiile ar trebui purtate despre proiectele candidaţilor.

"Aceste lucruri nu trebuie discutate în campanie electorală. Ar fi o eroare fundamentală ca această campanie să fie viciată de nişte teme care nu sunt de campanie. Eu vreau să spun oamenilor ce înseamnă România lucrului bine făcut şi oamenii vor să ştie ce înţeleg eu prin asta. Cam aşa trebuie să se desfăşoare campania electorală şi nu cu dosare cu ANI şi aşa mai departe. După alegeri avem timp să ne ocupăm şi de acestea', a afirmat Iohannis.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ