ELENA UDREA PROGRAM PREZIDENŢIAL. Elena Udrea a lansat programul România frumoasă

| 02 oct, 2014

ELENA UDREA PROGRAM PREZIDENŢIAL. Elena Udrea şi-a lansat joi programul prezidenţial într-o hală dezafectată a fostei uzine Republica. Programul este centrat în jurul ideii de renaştere a economiei româneşti prin industrie şi agricultură.

ELENA UDREA PROGRAM PREZIDENŢIAL. Elena Udrea şi-a lansat joi programul politic 'România frumoasă', prioritatea declarată a platformei fiind renaşterea economiei româneşti prin reindustrializare şi dezvoltarea agriculturii.

Evenimentul s-a desfăşurat într-o hală dezafectată a fostei uzine 'Republica', unde Elena Udrea şi echipa ei de susţinere au venit în salopetă şi căşti de protecţie pe cap. Ea a motivat prezentarea inedită şi locul ales prin aceea că sunt reprezentative pentru "dezastrul pe care l-a produs de-a lungul anilor, în România, guvernarea roşie - PSD, PDSR, FSN".

CITEŞTE AICI PROGRAMUL PREZIDENŢIAL AL ELENEI UDREA

ELENA UDREA PROGRAM PREZIDENŢIAL. Elena Udrea a făcut trimitere şi la favoritul în sondaje, Victor Ponta, explicând că fosta uzină 'Republica' este 'ce ar putea să fie România peste 10 ani, dacă din noiembrie încolo l-am avea preşedinte pe Victor Ponta'.

'Aşa ar arăta toată economia românească. Economie românească despre care ştim că se află în recesiune după două trimestre de scădere consecutive şi care are în fruntea ei un guvern incompetent, delăsător, iresponsabil, de rea credinţă, un guvern format din politruci, prieteni ai lui Victor Ponta, un guvern gata să distrugă această ţară. Asta s-ar întâmpla cu România, dacă votul din noiembrie încolo ar fi pentru Victor Ponta şi PSD', a declarat Udrea.

Ea a acuzat, totodată, că PSD şi Victor Ponta au furat startul campaniei electorale afişând bannere, cu candidatul social democrat, cu o zi înaintea startului oficial al campaniei.

Citeşte şi: ELENA UDREA, lansare de campanie în salopetă şi printre ruinele fostei uzine Republica

ELENA UDREA PROGRAM PREZIDENŢIAL. În cadrul prezentării programului său politic, Elena Udrea a punctat ca principală prioritate renaşterea economiei româneşti prin industrie şi agricultură.

Totodată, candidata PMP la Preşedinţia României a menţionat, ca puncte strategice, reforma constituţională, reforma administrativ-teritorială, reforma sistemului educaţional şi a celui de sănătate, apărarea independenţei justiţiei în faţa atacului politicului, iar, în plan extern, întărirea orientării pro-occidentale a României, parteneriatul strategic cu SUA, apartenenţa la NATO şi UE.

În contextul evenimentului de lansare a programului său politic, Elena Udrea a discutat şi cu fostul lider al Sindicatului 'Malaxa' al fostei uzine 'Republica', Constantin Dobre.

Dobre a explicat că Uzina Republica, de la o întreprindere cu aproape 10.000 de angajaţi a ajuns, în prezent, la doar un singur angajat: el, care are atribuţii de pază.

Citeşte şi: Udrea, primele declarații după ieșirea de la DNA: „NU cred în coincidențe”

ELENA UDREA PROGRAM PREZIDENŢIAL. La lansarea programului politic al Elenei Udrea a participat şi preşedintele PNŢCD Aurelian Pavelescu.

'Proiectul politic al Elenei Udrea este un proiect de tânără generaţie', a declarat Pavelescu, care a adăugat că prezidenţiabilul PMP este capabil să ducă la capăt un astfel de proiect.

Totodată, la evenimentul de lansare au participat mulţi lideri ai PMP printre care Eugen Tomac, Cristian Petrescu, Gelu Vişan, Ştefan Vlaston, Ruxandra Dragomir, Marin Anton.

La finalul lansării, Elena Udrea a explicat că PMP nu a dorit să-l invite pe preşedintele Traian Băsescu la eveniment întrucât locul ales pentru lansare nu ar fi fost 'cel mai potrivit', dar a precizat că, în cursul campaniei electorale, va avea ocazia să discute cu acesta pe marginea proiectului prezentat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ