Dezvăluire: Cine trebuia să modereze dezbaterea din 2009

| 02 oct, 2014

Dezbaterea prezidențială din 2009, dintre Mircea Geoană și Traian Băsescu, a rămas în istorie ca momentul în care Băsescu a reușit să întoarcă rezultatul și să câștige al doilea mandat de președinte.

Senatorul PSD, Gabriela Firea, a dezvăluit că, inițial, ea și Emil Hurezeanu ar fi trebuit să modereze dezbaterea, însă echipa lui Traian Băsescu a schimbat planurile în utlima secundă și l-a impus pe Robert Turcescu.

“În urma unor discuții între staffurile de campanie, s-a luat o hotărâre ca ultima dezbatere electorală să fie moderată de mine (n.r.: în 2009 Gabriela Firea era încă jurnalist) și de domnul Hurezeanu. Am fost invitați la TVR pentru a avea o discuție. Ne-am prezentat împreună, am așteptat să purtăm discuția, ne-am pregătit mult timp și ni s-a spus că din partea staff-ului domnului Traian Băsescu nu mai suntem noi agreați și va fi un alt moderator”, a dezvăluit Firea, la România TV.

”Ulterior, stafful PSD a spus că oricum vrea dezbatere, indiferent cu cine va fi moderator. Și eu și domnul Hurezeanu ne-am întrebat de ce nu eram noi persoanele potrivite pentru a adresa întrebările firești într-o astfel de dezbatere”, a mai spus Gabriela Firea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ