Robert Turcescu va reveni în presă

| 02 oct, 2014

Jurnalistul Robert Turcescu a declarat joi că nu exclude o revenire în presă.

"Am 40 de ani, aproape, şi cred că suficient de multă forţă şi putere cât să am la un moment dat şi un parcurs profesional care să mă satisfacă şi să mă împlinească. Faptul că el se va raporta în continuare la ceea ce înseamnă o posibilă activitate în presă, e o variantă, faptul că, sunt convins că atunci când Dumnezeu închide o uşa, deschide o alta, sunt convins că există variante pentru fiecare în lume că să îşi facă meseria în mod onest, fără să exagereze sau fără să încerce să denatureze sensul firesc al lucrurilor într-o societate", a declarat Turcescu într-un interviu pentru România TV.

Jurnalistul a arătat că "deocamdată am lucruri de rezolvat, extrem de importante şi foarte frumoase în viaţă mea personală. După ce aceste lucruri din viaţa mea personală se vor fi aşezat pe un făgaş, promit că mă voi gândi la acest parcurs profesional pe viitor. Deocamdată am luat o pauză de respiraţie în ceea ce priveşte viaţă mea profesională şi nu numai atât, o pauză care mi-a adus bucurii foarte mari în legătură cu starea mea sufletească".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 oct, 2014
tyrex
Sa te reintorci la Bellu securist nenorocit si pupinkurist jegos basist. De fapt sunteti frati de cruce la securitatea comunista si actula care nu a schimbat mare lucru, mancatori de rahat si sugatori de p...e de lucurici la smecherii occidentului, uite cine facea pe lupul moralist la tv si juca rolul lui Alba Ca zapada. Huooo bai jeg uman sa te iei de mana cu ala pe care-l lingeai in dos zilnic si sa va duceti drakului unde ai intarat mutu iapa. Mai ai tupeu inca sa vorbesti? Nesimtirea din tine iar te impinge sa iesi in fata gunoiule? Dispari o data pentru totdeuana daca mai ai o farma de bun simt in tine.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ