Teodor Meleşcanu răspunde atacurilor lui Turcescu: Am un sentiment de jenă

| 29 sep, 2014

Teodor Meleşcanu a răspuns acuzaţiilor făcute de jurnalistul Robert Turcescu. "Am un sentiment de profundă jenă", a declarat fostul şef al SIE la auzul atacului dur lansat de jurnalistul Robert Turcescu.

Invitat în emisiunea România Exclusiv, moderată de Simona Gheorghe, Teodor Meleşcanu a răspuns şi acuzaţiilor potrivit cărora ar fi "omul lui Traian Băsescu", notează RomâniaTv.net.

În ultima sa emisiune, jurnalistul Robert Turcescu a lansat un atac dur la adresa candidatului la preşedinţie, Teodor Meleşcanu.

„Am un sentiment de profundă jenă văzându-i prestaţia şi sentimentul foarte clar că s-a întins cu el coarda cat s-a putut si el n-a mai rezistat”, a replicat Meleşcanu.

Acesta a răspuns şi acuzaţiilor lui Turcescu legate de intrarea în cursa pentru prezidenţiale.

„Intri într-o candidatură la preşedinţie. Şi aşa scapi de povara unui răspuns pe care trebuie să-l dai ca şef de instituţie. Domnul Turcescu sau cei care l-au pus să spună aceste lucruri nu înţelege care e deosebirea fundamentală: eu nu îmi pun piciorul în ghips. Eu am legea, răspunsurile sunt strict pe lege”, a încheiat Meleşcanu.

Citeşte şi: Ipoteză uluitoare despre autodenunțul lui ROBERT TURCESCU, lansată de celebrul blogger Zoso

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ