Robert Turcescu va ajunge în faţa procurorilor. Ilie Năstase şi Mădălin Voicu au sesizat Parchetul

| 26 sep, 2014

Senatorul PC Ilie Năstase şi deputatul PSD Mădălin Voicu au depus vineri, la Parchetul General, o sesizare în cazul lui Robert Turcescu, în urma autodeconspirării acestuia că a fost ofiţer acoperit.

Ilie Năstase a anunţat încă de joi că intenţionează să facă plângere penală, explicând că declaraţiile lui Turcescu aduc atingere siguranţei naţionale, iar jurnalistul îi jigneşte pe ofiţerii sub acoperire.

Mădălin Voicu şi Ilie Năstase au depus la Parchetul Înaltei Curţi o sesizare în cazul lui Robert Turcescu în care au cerut să confirme sau să infirme situaţia fără precend în cazul jurnalistului auto-deconspirat.

Citeşte şi: Ipoteză uluitoare despre autodenunțul lui ROBERT TURCESCU, lansată de celebrul blogger Zoso

"Nu vi se pare ciudat că, în emisiunea lui Turcescu, Traian Băsescu a declarat ca el vrea să aiba în CV-ul celor care candideaza şi menţiunea că acela care candidează a fost sau nu a fost ofiter acoperit? Robert Turcescu e un gen de măscărici care îşi doreşte foarte tare să fie ajutorul unor oameni care au probleme psihice", a spus Ilie Năstase.

Năstase a arătat că Turcescu ar putea fi şi un impostor, susţinând că livretul militar pe care jurnalistul l-a prezentat nu seamnănă cu cel pe care el îl are.

Citeşte şi: Ponta comentează cazul Turcescu: „Tot acest puroi va ieşi la suprafaţă în aceste zile. Mai sunt şi alţii"


Mădălin Voicu a precizat că nu au depus o plângere penală la Parchet, ci o sesizare, o cerere prin care vor ca instituţia să lămurească această problemă.

"Problema pe care am încercat să o lămurim era să avem certitudinea că, indiferent de persoană, lucrurile astea nu lezează siguranţa statului", a  spus deputatul.

Mădălin Voicu a mai spus că nu vor să fie divulgate nume, ci, dacă există o situaţie, să se verifice dacă ceea ce spune Turcescu este adevărat.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ