VIDEO Turcescu joacă în noul film al lui Tudor Giurgiu, bazat pe cazul procurorului PANAIT

| 25 sep, 2014

Regizorul Tudor Giurgiu a prezentat astazi, pe propriul blog si pe Facebook, un teaser la viitorul sau film "De ce eu?", cunoscut pana acum sub titlul "Cristian", film inspirat din cazul procurorului Cristian Panait, care s-a sinucis in 2002, cand avea doar 29 de ani.

Materialul video pentru acest film promite o poveste in care serviciile de informatii ale Romaniei postcomunist au un rol major. Iar la momentul 1.01 din clip apare si chipul lui Robert Turcescu.

Intrebat de HotNews.ro ce legatura este intre Robert Turcescu si acest film, Tudor Giurgiu a spus ca Robert Turcescu isi joaca propriul rol de jurnalist, dar "rolul este foarte mic - modereaza un talk-show", chit ca la vremea cand se petrece actiunea Turcescu nu realiza talk-show-uri, iar dezbaterea TV din film este "imaginara", a precizat Tudor Giurgiu.

Citeşte şi: Oana Sârbu RUPE TĂCEREA despre Robert Turcescu

In aprilie a.c., Turcescu, citat atunci de ReporterVirtual.ro, scria pe pagina sa de Facebook despre un film care ar avea sa-i creeze probleme premierului Victor Ponta. Despre actualul sef al guvernului s-a spus ca ar fi fost ultimul om care l-a vazut pe Panait inainte sa se sinucida. Ponta era, atunci, sef al Corpului de Control al guvernului Nastase. Acea mentiune a lui Turcescu nu mai apare acum pe pagina de Facebook, unde a ramas doar un comentariu ulterior: "Despre asta vorbim!", insotit de un link spre materialul ReporterVirtual.ro.

Citeşte mai mult pe Hotnews.ro.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ