PLÂNGERE PENALĂ împotriva "ofiţerului acoperit" Robert Turcescu

| 25 sep, 2014

Ilie Năstase îi face plângere penală "ofiţerului acoperit" Robert Turcescu, informează România TV.

"Mă uit şi eu la televizor în fiecare seară şi de vreo câteva zile apare Robert Turcescu cu această declaraţie şi este cel mai mare circ la care am asistat vreodată, unul ieftin. Dânsul cere să îl judecăm şi noi stăm şi doar ne uităm", a declarat Ilie Năstase la România TV.

"Eu m-am decis să fac plângere nu cu un senator sau ca un general, ci ca un cetăţean al acestei ţări. Să fiu eu primul care face treaba asta. Nu-l cunosc, a fost la mine angajat! E foarte grav ce se întâmplă şi attentează la siguranţa naţională. În orice ţară civilizată până acum se luau măsuri!", a mai spus fostul mare sportiv.

Citeşte şi: RomâniaTV.net: Prima declaraţie a lui Robert Turcescu: Nu vreau să mă justific

Întrebat ce va scrie în plângerea penală, Ilie Năstase a spus: "O să scriu că Robert Turcescu a făcut declaraţii care sunt grave la siguranţa statului român şi la siguranţa ofiţerilor acoperiţi! Un ofiţer acoperit nu se comportă aşa! Eu nici nu cred în documentele publicate, am şi eu livret din ăla!".

"Dacă a prezentat nişte acte false, aceste probe se pot întoarce împotriva lui! La radio unde era angajatul meu, când eram plecat, a fost de partea actualului preşedinte în cursa cu Adrian Năstase! Cei care erau acţionari majoritari, frabcezii, mi-au cerut să-l dau afară, dar nu am făcut asta", a mai spus Ilie Năstase.

Citeste mai mult pe RomaniaTV.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ