Simona Halep, avertizată de Ilie Năstase după eliminarea din China

| 23 sep, 2014

Ilie Nastase a comentat infrangerea suferita marti dimineata de Simona Halep in turul doi al turneului de la Wuhan, dotat cu premii in valoare totala de 2,4 milioane de dolari.

Fostul mare tenismen roman o avertizeaza pe Simona ca trebuie sa-si revina si sa nu mai fie concentrata pe clasamentul WTA, ci pe castigarea unui turneu de Grand Slam.

"Imi este greu sa spun ce se intampla cu ea pentru ca nu stiu exact! Cel mai bine ar fi sa o intrebam direct pe ea, pe cei din staff-ul ei, pe Virginia Ruzici. Forma nu ti-o poti planifica. Poare are si o cadere de incredere. Daca nu castigi este foarte greu. Trebuie neaparat sa-si revina", a spus Ilie Nastase pentru Fanatik.

"Nu vreau sa zic mai mult pentru ca iar risc sa intru in gura lor. Un lucru este cert: trebuie sa castige un Grand Slam! Nu trebuie sa se mai gandeasca la clasament, nu trebuie sa se agite sa se mentina cat mai sus. Au fost jucatoare care au fost numarul unu mondial si nu au castigat un turneu mare. Ea trebuie sa castige un Grand Slam", a adăugat Năstase.

Citeşte şi: Simona Halep a ieșit din turul II de la turneul din Wuhan

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ