Adversara Simonei Halep din sferturile de la China Open. Românca are un AVANTAJ

| 02 oct, 2014

Simona Halep o va intalni pe Ana Ivanovic in sferturile de finala ale Openului Chinei. Cele doua jucatoare au evoluat joi dimineata in optimi, ambele reusind sa se impuna.

Daca Simona a trecut foarte greu de Andrea Petkovic, din Germania, castigand cu scorul de 7-6, 5-7, 7-6, Ivanovic a avut nevoie de numai doua seturi pentru a trece de Sabine Lisicki.

Sarboaica s-a impus cu 6-3, 7-5 si asteapta acum duelul cu Halep pentru un loc in semifinale.

Simona Halep si Ana Ivanovic s-au mai intalnit de trei ori pana acum, romanca fiind cea care este in avantaj, cu doua victorii la una.

De altfel, singura victorie a Anei a fost una la "masa verde", dupa ce Simona s-a retras de la Doha, in 2013.

De atunci, Halep a reusit sa se impuna in semifinalele de anul trecut de la Sofia, scor 2-6, 6-1, 6-3, dar si in primavara acestui an, la Madrid, cu un dublu 6-2.

Intalnirea dintre Simona Halep si Ana Ivanovic se va disputa, cel mai probabil, vineri dimineata si va fi transmisa in direct pe site-ul Ziare.com.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ