WTA: Iată cinci lucruri pe care trebuie sa le ştiţi despre Simona Halep

| 16 sep, 2014

Calificarea la Turneul Campioanelor din Singapore a readus-o pe Simona Halep în prim-planul tenisului mondial, după o evoluţie destul de slabă la US Open.

Site-ul WTA prezintă "cinci lucruri pe care trebuie să le stiţi despre Simona Halep" în perspectiva participării la Turneul Campioanelor.

1. Halep este a 147 de jucătoare care va participa la Turneul Campioanelor în istoria de 44 de ani.

2. Ultima româncă participantă la Turneul Campioanelor a fost Irina Spîrlea, în 1998. Înaintea ei doar Virginia Ruzici s-a mai calificat, în 1983 şi 1984.

3. Halep a obţinut puncte importante atât pe hard, zgură şi iarbă în 2014, câştigând titluri pe primele două suprafeţe şi mergând până în semifinale la Wimbledon.

Citeşte şi: E oficial! SIMONA HALEP, a treia jucătoare calificată pentru Turneul Campioanelor de la Singapore


4. Anul trecut, Halep a arătat că se simte la fel de confortabil în sală cât şi în aer liber, obţinând titluri la Moscova şi Sofia.

5. Următorul turneu la care Halep va participa este cel de la Wuhan, urmat de cel de la Beijing, care va fi probabil ultimul înaintea celui din Singapore.

Turneul din Singapore este dotat cu premii în valoare totală de 6,5 milioane de dolari.

Competiţia se va desfăşura în perioada 20-27 octombrie.

La Turneul Campioanelor s-au mai calificat momentan Serena Williams şi Maria Sharapova. Cinci locuri au rămas libere şi se vor completa în perioada următoare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 sep, 2014
venit suplimentar
job part-time,toate judetele
Locuri de munca pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! Asiguram contract legal! Au fost trimise deja primele castiguri! Avem dovada platilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 dolari lunar, lucrand ca operator online, 3 ore pe zi! Va expediem detalii, daca trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ