Motivul INCREDIBIL pentru care o sportivă nu și-a încasat premiul

| 24 sep, 2014

Fost lider mondial în ierarhia WTA, daneza Caroline Wozniacki (24 de ani) nu este motivată de aspectul financiar al concursurilor de tenis. O dovedește pățania sa de la US Open, unde a jucat finala, împotriva Serenei Williams, pierzând fără drept de apel, 3-6, 3-6.

Mâhnită probabil din cauza rezultatului final, Caroline Wozniacki a plecat rapid la vestiare și a părăsit arena de la Flushing Meadows fără să-și încaseze premiul pentru parcursul său. După cele 7 meciuri jucate la US Open, ea trebuia să ridice un cec în valoare de 1,45 milioane de dolari, dar a plecat direct spre hotel, fără să se mai îngrijească de detaliile financiare.

La 30 de minute după ce a plecat de la arenă, Wozniacki și-a dat seama că a uitat de premiul său, astfel că s-a întors în birourile organizatorilor pentru a-și încasa cecul, anunță Wall Street Journal, citat de Digi Sport.

Ea a oferit reporterilor un răspuns deopotrivă inocent și amuzant: „Am uitat să-mi încasez cecul. În fond, nu era chiar atât de important. Am ce mânca și suficienți bani ca să-mi cumpăr pantofi drăguți. Interesul meu este jocul de tenis. Trofeele contează, nu sunt motivată de bani!”.

De-a lungul carierei sale, daneza a câștigat 22 turnee WTA și a acumulat premii în valoare de 18.2 milioane de dolari. La US Open a jucat finala de două ori, în 2009 și 2014, iar la Australian Open a jucat semifinale în 2014. În acest moment, Wozniacki este numărul 7 mondial și are șanse mari să fie prezentă la Turneul Campioanelor.

Turneul Campionilor, competiție organizată în Singapore între 17-26 octombrie 2014.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ