Şarapova, ÎNVINSĂ neaşteptat de Wozniacki la Turneul Campioanelor

| 21 oct, 2014

Jucătoarea rusă de tenis Maria Şarapova, numărul doi mondial, a fost învinsă de daneza Caroline Wozniacki cu 7-6 (4), 6-7 (5), 6-2, marţi, într-un meci din Grupa Albă a Turneului Campioanelor de la Singapore.

Wozniacki, cap de serie nr. 8 la Singapore, a învins-o neaşteptat pe Şarapova, la capătul unui meci care a durat trei ore şi 13 minute şi în care daneza a condus în setul secund cu 5-3, dar nu a reuşit să încheie meciul, având nevoie de un set suplimentar.

Şarapova, care a comis nu mai puţin de 15 duble greşeli în acest meci, continuă să o conducă pe Wozniacki cu 5-4 la meciurile directe, dar aceasta este a doua victorie consecutivă a danezei, care s-a impus şi în optimi la US Open, cu 6-4, 2-6, 6-2.

În al doilea meci din Grupa Albă, Petra Kvitova (Cehia/N. 3) o va înfrunta pe Agnieszka Radwanska (Polonia/N. 6).

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 oct, 2014
nina
Locuri de munca noi si pentru toti! Va oferim pe loc contract legal! Din ce in ce mai multi oameni lucreaza cu noi! Au fost acordate si primele plati! Avem dovada disponibila pentru toti! Oferim si cerem seriozitate maxima! NU e joc piramidal si NU e MLM! Cautam operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi, cu un castig de 300 dolari lunar. Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email:



[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ