Reactia SURPRINZĂTOARE a Mariei Sharapova dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor

| 24 oct, 2014

Maria Sharapova a vorbit, la finalul meciului cu Agnieszka Radwanska, despre evolutia pe care a avut-o la Turneul Campioanelor, competitie la care a fost eliminata inca din faza grupelor.

Rusoaica nu a fost suparata, ci s-a declarat extrem de fericita ca a obtinut o prima victorie.

"Este atat de grozav sa obtin in sfarsit o victorie in Singapore. Imi doream cu adevarat sa o obtin astazi. Dupa ce am pierdut al doilea set am fost nevoita sa ma regasesc si sa regandesc tactica pentru ca simteam ca ma grabesc prea mult. Dar la final am reusit sa obtin victoria si sunt foarte fericita", a spus Sharapova.

Maria Sharapova a obtinut prima ei victorie in grupa alba de la Turneul Campioanelor, scor 7-5, 6-7 (4), 6-2, in fata polonezei Agnieszka Radwanska, dar a fost eliminata din competitie.

Rusoaica a condus cu 7-5, 5-1, mai avea nevoie de un singur game pentru a pastra sanse de calificare, dar a cedat incredibil setul secund si a fost eliminata.

Sharapova incheie astfel, la fel ca si Radwanska, faza grupelor cu o victorie din trei meciuri.

Aceasta a fost a 11-a victorie pe care Sharapova a obtinut-o fata Radwanskai, din 13 intalniri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ