POZA ZILEI! Simona Halep very very Happy!

| 22 oct, 2014

La finalul meciului de poveste câştigat în faţa Serenei Williams cu 6-0, 6-2, Simona Halep a respectat ritualul semnăturii pe o camera TV. Potrivit contului de Twitter al WTA (Asociaţia de Tenis Feminin), Simona a scris cu un marker roz mesajul "W W Happy!".

Simona Halep a reușit miercuri o victorie incredibilă în fața Serenei Williams, în numai 65 de minute, la Turneul Campioanelor de la Singapore. Este pentru prima dată când Simona o învinge pe numărul 1 mondial. Pentru Simona este a doua victorie la Singapore și o obține în cel de-al doilea meci disputat de ea la turneul celor mai bune jucătoare de tenis din lume.

Simona Halep victorie. "Cel mai mare meci din viata mea. N-am cuvinte, mă simt foarte bine. A fost un vis să o înving pe Serena. Fără fani n-aş fi reuşit. Vă mulţumesc tuturor, echipei mele, românilor. Voi sărbători după turneu. Nu cred că a fost cea mai bună zi din cariera Serenei, dar şi eu am jucat agresiv, am jucat bine, am deschis unghiurile. Sunt foarte fericită, e o nebunie“

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a reuşit o victorie de senzaţie, 6-0, 6-2 cu americanca Serena Williams, liderul mondial, în al doilea său meci din cadrul Turneului Campioanelor, care are loc la Singapore.

Într-o partidă care a durat aproximativ o oră, Halep a cîştigat al doilea meci de la Turneul Campioanelor şi conduce în clasamentul din Grupa Roşie.

Aceasta este prima victorie a Simonei Halep în cele patru întâlniri cu Williams. Pînă acum, româncă a cîştigat doar un set în cele trei meciuri cu americanca.

CTP despre victoria Simonei Halep: Laude fără precedent

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ