ARMA SECRETĂ a Simonei Halep, noua achiziție a antrenorului Wim Fissette

| 23 oct, 2014

Simona Halep a incantat la Turneul Campioanelor, prin doua victorii superbe cu Eugenie Bouchard si Serena Williams, in spatele carora se afla si o achizitie noua facuta de Wim Fissette.

Antrenorul belgian a inceput recent sa beneficieze de o aplicatie pe care in lumea tenisului o aveau doar Serena Williams, Maria Sharapova si Caroline Wozniacki.

Aplicatia lansata de o companie de software le permite antrenorilor sa beneficieze pe durata partidelor de date in timp real prin care pot imbunatati evolutia sportivelor lor sau pot afla punctele slabe ale adversarelor.

"Aceste statistici oferite de aplicatie imi fac munca de antrenor mai usoara", a declarat antrenorul Simonei Halep, Wim Fissette.

Simona Halep a obtinut o victorie magnifica in fata Serenei Williams la Turneul Campioanelor, scor 6-0, 6-2, intr-un meci din grupa rosie ce a avut o desfasurare extraordinare.

A fost cea mai importanta victorie din cariera Simonei Halep, care a luat astfel o optiune serioasa pentru calificarea in semifinalele Turneului Campioanelor.

Dupa doua meciuri, Halep conduce in grupa rosie, cu doua victorii din tot atatea meciuri.

In ultima runda din grupa rosie, Simona Halep o va intalni vineri pe Ana Ivanovici, la o ora ce va fi stabilita ulterior.

Aceasta a fost prima victorie pe care Simona Halep a obtinut-o din patru meciuri.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ