SIMONA HALEP a demolat-o pe SERENA WILLIAMS la Turneul Campioanelor, 6-0, 6-2

| 22 oct, 2014

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a reuşit o victorie de senzaţie, 6-0, 6-2 cu americanca Serena Williams, liderul mondial, miercuri, în al doilea său meci din cadrul Turneului Campioanelor, care are loc la Singapore.

Într-o partidă care a durat aproximativ o oră, Halep a câştigat al doilea meci de la Turneul Campioanelor şi conduce în clasamentul din Grupa Roşie.

Aceasta este prima victorie a Simonei Halep în cele patru întâlniri cu Williams. Pînă acum, românca a câştigat doar un set în cele trei meciuri cu americanca.

Aceste este primul meci câştigat de Halep împotriva unei jucătoare clasate în Top 3 WTA în 9 întâlniri. Cea mai importantă victorie a fost în faţa cehoaice Agnieszka Radwanska, clasată în momentul întâlnirii cu Halep pe locul 4 WTA.

În următorul meci, Halep va juca împotriva Anei Ivanovici. Sârboaica va juca în scurt timp împotriva canadiencei Eugenie Bouchard. Dacă Ivanovici nu va câştiga, Halep se va califica de pe primul loc în semifinalele turneului.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ