Presa internaţională se înclină în faţa lui Halep: E minunată. Williams n-a mai fost umilită în halul ăsta

| 22 oct, 2014

După senzaționala victorie obținută, astăzi, împotriva americancei Serena Williams (6-0, 6-1), reacția presei internaționale nu a întârziat să apară.

Senzație în Singapore! Serena Williams a fost copleșită de Simona Halep, 6-0 6-2, într-o oră și cinci minute de joc. A fost o înfrângere atât de grea, încât a trebuit să căutăm adânc în arhive. Acum aproape 20 de ani, în 1997, americanca mai pierdea așa un meci, un 1-6, 1-6. Ce durere pentru Serena!. Și ce bucurie pentru Simona, aflată la primul succes contra numărului 1 la fete și primul succes contra unei rivale din unui top 3”, a notat „Gazzetta dello Sport”.

Citeşte şi: CTP despre victoria Simonei Halep: Laude fără precedent

„Halep a debutat ca din pușcă,3-0, profitând de greșelile unei Williams ce a părut o fantomă. Serena a fost de nerecunoscut la serviciu, deși, anul ăsta, servise peste 420 de ași, record în exercițiu. Fără serviciu, americanca a fost la mila adversarului agresiv. În 20 de minute, un incredibil 6-0, al optulea din cariera Serenei Williams. Iar cifrele finale sunt necruțătoare: 7 duble greșeli și 36 de greșeli neforțate”, a mai notat ziarul roz din Peninsulă.

Vezi şi: POZA ZILEI! Simona Halep very very Happy!

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ