Americanii reacționează FOARTE DUR după ce Simona Halep a refuzat "blatul" în Singapore

| 30 oct, 2014

Jurnalistii americani au reactionat extrem de dur dupa ce Simona Halep a refuzat "blatul" cu Ana Ivanovici de la Turneul Campioanelor si a jucat la victorie.

Dar nu sportiva noastra este tinta, ci acele persoane care sustin ca ar fi fost mai bine pentru ea daca ar fi pierdut clar intalnirea cu Ivanovici.

"Exista si niste idioti irationali care chiar sustin ca Simona trebuia sa piarda intentionat al doilea set al partidei pentru a evita o noua confruntare cu Serena Williams. Evident, acestia nu cunosc inima, spiritul si tenacitatea luptatoarei care este Simona Halep", noteaza cei de la Fans Share.

In continuare, americanii o lauda pe Halep, pe care o aseaza pe aceeasi treapta cu Maria Sharapova.

"E considerata nu doar una dintre cele mai frumoase jucatoare de tenis, cu si una dintre cele mai serioase si mai muncitoare din lume. Ca si Sharapova, este frumoasa, talentata si incredibil de competitiva, dorind sa fie mereu cea mai buna.

Simona Halep s-a reprezentat pe ea, tara ei si chiar WTA-ul cu mandrie, jucand la victorie si castigand respectul tuturor", mai scrie sursa citata.

Simona Halep a pierdut finala Turneului Campioanelor din Singaopre in fata Serenei Williams, scor 6-3, 6-0.

Romanca a pastrat-o pe sportiva din Statele Unite in concurs atunci cand a castigat setul al doilea al partidei cu Ana Ivanovici, ultima din faza grupelor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ