Presa americană prezintă concluziile după Turneul Campioanelor: Ce notă a primit Simona Halep

| 28 oct, 2014

Jurnalistii americani au analizat si notat evolutiile celor opt jucatoare care au participat la Turneul Campioanelor din acest.

N-a fost o surpriza pentru nimeni ca Serena Williams, campioana din Singapore, a fost "premianta" analizei celor de la Bleacher ReportSimona Halep primind a doua nota, la egalitate cu daneza Wozniacki.

Americanii cred ca Simona a demonstrat ca merita sa se afle in fruntea clasamentului mondial si anticipeaza cel putin o finala de Grand Slam pentru ea in sezonul urmator.

"Halep a demonstrat in Singapore ca merita sa se afle in esalonul superior al tenisului feminin. Victoria extraordinara din Grupa Rosie, cu Serena Williams, a confirmat inca o data faptul ca nu este vorba despre o minune de un an. S-a calificat fara probleme in semifinale, chiar daca a pierdut cu Ivanovici.

Dupa ce a trecut de Radwanska, romanca a dat in finala peste o Serena care n-a mai fost dispusa sa repete contraperformanta din grupe.

Halep continua sa progreseze si ar trebui sa ajunga macar intr-o finala de Grand Slam anul viitor", scriu americanii.

Jucatoarea in varsta de 23 de ani a fost notata de publicatia de peste Ocean cu B+, la fel ca Wozniacki. Serena a fost singura care a primit un A, notele celorlalte participante fiind urmatoarele:

Agnieszka Radwanska: C
Petra Kvitova: C-
Ana Ivanovici: B-
Maria Sharapova: D
Eugenie Bouchard: D+

Simona Halep a jucat finala Turneului Campioanelor din Singapore.

Din pacate, ea a fost invinsa in duelul pentru marele trofeu de Serena Williams, care s-a impus usor, in doua seturi, scor 6-3, 6-0.

Rezultatele din Singapore au readus-o pe Simona pe podiumul clasamentului WTA, ea urmand a incheia anul pe pozitia a treia, in spatele Serenei si al Mariei Sharapova.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ