O legendă a tenisului american o compară pe Simona Halep cu Martina Hingis

| 23 oct, 2014

Billie Jean King, legenda tenisului american, o consideră pe Simona Halep 'o sportivă excepţională', cu un stil de joc asemănător cu cel al elveţiencei Martina Hingis, fostul lider al clasamentului WTA.

'Am devenit interesată de Halep în urmă cu doi ani şi jumătate. Am văzut-o la televizor, la un mic turneu pe undeva şi m-am întrebat: Cine este fata asta? Lovea mingea atât de curat, atât de precis, iar serviciul ei a devenit tot mai bun', a povestit King ziariştilor prezenţi la Singapore cu ocazia Turneului Campioanelor.

'O consider o sportivă excepţională. Martina Hingis a fost în aceeaşi categorie. Cred că amândouă sunt geniale, prin modul în care gândesc şi dezvoltă punctele', a adăugat fosta campioană americană, în vârstă de 70 ani.

Billie Jean King are mari aşteptări de la reprezentanta ţării noastre, o jucătoare 'foarte dotată' şi 'puternică', având toate calităţile necesare pentru fi una dintre puţinele jucătoare capabile că concureze cu adversare mai mari şi mai puternice, care domină circuitul feminin, datorită calităţilor sale.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ