Războiul DIVELOR din tenis. Ana Ivanovici o pune la punct pe Maria Sharapova

| 27 aug, 2014

Scandalul dintre Ana Ivanovici si Maria Sharapova ia amploare. Jucatoarea din Serbia a reactionat dupa ce Maria Sharapova a afirmat ca le-ar amenda cu 2.500 de euro pe sportivele care solicita pauze medicale.

In replica, Ivanovici a declarat ca ar impune amenzi pentru jucatoarele care fac pauze lungi intre puncte si care cer multe pauze de toaleta, cu referire directa la Sharapova.

"Este cam drastic sa impui amenzi pentru pauze medicale, dar sunt convinsa ca multi jucatori ar fi de acord sa plateasca atunci cand e vorba de sanatatea lor. Ce as face eu? Cred ca sunt jucatoare care fac pauze lungi intre puncte... Si as mai amenda si pauzele de toaleta. Dar pauzele medicale sunt folosite de jucatori atunci cand chiar e cazul!", a replicat Ivanovici.

Conflictul dintre cele doua sportive a izbucnit dupa ce in timpul meciuluidirect de la US Open Ivanovici a solicitat o pauza medicala.

Sharapova a reactionat nervos la acel moment si i-a cerut arbitrului sa-i ia tensiunea, deoarece banuia ca Ivanovici mimeaza durerile pentru a o scoate din ritm.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ