SURPRINZĂTOR! Obiectivul FOARTE AMBIȚIOS pe care și l-a stabilit Simona Halep

| 14 sep, 2014

Simona Halep, numărul doi mondial, a vorbit despre obiectivele sale pentru viitor şi a surprins în momentul în care a anunţat că îşi doreşte foarte mult să cîştige o medalie pentru România la Jocurilor Olimpice din 2016, lucru pe care nu l-a reuşit nici măcar Ilie Năstase pînă acum.

"Dacă aduci o medalie României la Olimpiadă înseamnă mult mai mult decît ce fac eu, dar sportul meu este individual şi e greu să te pregăteşti doar pentru Jocurile Olimpice. Noi avem săptămînal cîte un turneu. Dar eu voi face tot posibilul şi sper să aduc o medalie României, deşi nu va fi uşor. 

Sper să rămînă şi rezultatele mele în istoria ţării noastre şi să îşi aducă aminte şi de mine celelalte generaţii. Mai sînt doi ani pînă la Rio, e o perioadă lungă, nu ştiu cum mă voi prezenta fizic atunci, însă dacă voi fi sănătoasă voi juca", spus Simona Halep.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ