US OPEN. Simona Halep nu e singura. Irina Begu şi Alexandra Dulgheru s-au calificat în turul 2

| 26 aug, 2014

Româncele Irina Begu şi Alexandra Dulgheru s-au calificat în turul secund al US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, astfel că în prima zi a competiţiei de pe terenurile de la Flushing Meadow din New York toate cele 3 jucătoare de tenis din ţara noastră au trecut in corpore mai departe, după ce şi Simona Halep debutase cu o victorie, la americanca Danielle Rose Collins (6-7, 6-1, 6-2).

În meciurile disputate marţi dimineaţa, Irina Begu a dispus cu 7-6 (7/4), 6-3 de Silvia Soler-Espinosa (Spania), în timp ce Alexandra Dulgheru a eliminat-o cu 6-3, 6-4 pe Kristyna Pliskova (Cehia). 

Pentru accederea în turul secund, cele 3 jucătoare românce şi-au asigurat câte 100 puncte WTA şi 60.420 dolari fiecare. 

În turul 1 urmează să evolueze şi alte 2 jucătoare din ţara noastră: Monica Niculescu, care o va avea ca adversară pe Iaroslava Şvedova (Kazahstan) şi Sorana Cîrstea, în dispută cu Heather Watson (Marea Britanie).

Simona Halep a ajuns prima în turul doi după ce a trecut în trei seturi, 6-7(2), 6-1, 6-2, de americanca Danielle Rose Collins.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ