Liviu Mihaiu, dezvăluiri incendiare despre ofiţerii acoperiţi din presă: Îi ştiu pe majoritatea domnilor Smith

| 24 sep, 2014

Într-un editorial Adevărul, realizatorul TV Liviu Mihai vorbeşte despre ziariştii care au lucrat sub acoperire şi care au fost deconspiraţi de-a lungul timpului.

“Ştiam că Robert este ‘la ei’. Aşa cum îi ştiu pe majoritatea domnilor Smith din presa românească. Şi ei ştiu că eu ştiu”, scrie Mihaiu, în debutul articolului său de opinie intitulat "Matrix, frate! Double blow job journalism. Şi încă nişte deconspirări".

Primul jurnalist demascat de Mihaiu

“Primul ziarist pe care l-am deconspirat cu „mâna mea“ a fost în 1996, Floriana J (astăzi autoare de cărţi printre care şi „Ambasadorul“) o vampă cu pretenţii de mataharikrishna implicată în amantlâcul cu J.P. Vettovaglia, ambasadorul Elveţiei la Bucureşti, dar şi în prietenia cu Virgil Măgureanu, cu care se plimba de mână prin pădurile operative ale patriei”, povestește Liviu Mihaiu.

Citeşte şi: Oana Sârbu RUPE TĂCEREA despre Robert Turcescu

Jurnalistul afirmă că sunt sute de “domni Smith”

“Dreptul la informare al cetăţeanului a căzut în desuetitudine, ca şi Constituţia. În fapt, „avatarii” serviciilor sunt braţul înarmat al unei lupte între entităţi rivale de informaţii care se calcă pe picioare în presa română şi în celelalte puteri din stat. Chiar pe coloana blogurilor, deasupra şi dedesubtul meu, sunt oameni care sunt în relaţii de serviciu, cu câte un serviciu secret. Vorbim despre o dimensiune apocaliptică a noii Securităţi, România având cel mai mai mare număr de angajaţi şi colaboratori raportat pe cap de locuitor din întreaga UE, inclusiv UK!”.

Liviu Mihaiu declară că și Radio Guerrila este o victimă a ofițerilor acoperiți

“Chiar şi Radio Guerrilla stă astăzi pe bară de un de zile ca victimă colaterală a acţiunilor sinergice ale acoperiţilor şi descoperiţilor care-i protejează pe cei care sunt responsabili de această comă indusă şi urmăriţi penal „à la légère“ (cu altă ocaziune, mai pe larg)”.

Citeşte şi: Robert Turcescu şi cazul ofiţerilor acoperiţi din presă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ