Anca Boagiu: Gestul lui Turcescu ar trebui urmat şi de candidatul ofiţer sub acoperire

| 22 sep, 2014

Senatorul PDL, Anca Boagiu, a declarat pentru RFI Robert Turcescu este un om care are tăria de a spune ceea ce este şi că gestul lui ar trebui să fie un exemplu pentru candidatul la prezidenţiale despre care Traian Băsescu a spus că este ofiţer sub acoperire.

Anca Boagiu consideră că "un om care recunoaşte o vină este un om care până la urmă indiferent de celelalte argumente de ordin tehnic, procedural, este un om care are tăria să spună "da, ăsta sunt". Date fiind discuţiile din ultima perioadă legate de alţi ofiţeri sub acoperire şi de alte persoane care ar fi colaborat sau ar colabora cu diverse servicii, cred că este un gest pe care ar trebui să-l facă şi ofiţerul sub acoperire despre care se tot vorbeşte în ultima perioadă şi care nu recunoaşte că există sau că a existat. Mă pronunţ în plan moral. Un om care ţine cât de cât la conduita lui şi e onest, recunoaşte lucrurile pe care le-a făcut".

Continuarea pe RFI.

Citeşte şi: CTP despre DEZVĂLUIREA lui Robert Turcescu: Un delir

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 sep, 2014
Maria
Anca Boagiu
Anca Boagiu nu este in masura sa vorbeasca de adevar! Maimutareala jigodiei Turcescu , scena regizata de Sarla de la Cotroceni ne scarbeste total iar muierile din jurul regizorului ... sa isi vada de mizeria lor morala!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ