Radu Banciu: E clar că Turcescu a fost AMENINŢAT, dârdâia pe aici

| 22 sep, 2014

Destăinurea surprinzătoare a lui Robert Turcescu, un jurnalist cu state vechi în presă, care a recunoscut că a fost colonel sub acoperire, a fost taxată dur de unul din foștii colegi de la B1TV.

Radu Banciu a comentat în termeni duri anunţul lui Robert Turcescu, potrivit căruia acesta a fost ofiţer acoperit al Armatei

Am asistat în seara asta la un denunţ fără onoare. Turcescu şi-a minţit colegii, angajatorii. În fiecare seară spunea că e jurnalist, că face anchete jurnalistice, acum a venit să vorbească de Dumnezeu. Ce impostură!”, a spus Banciu.

El a mai afirmat că Robert Turcescu, care a publicat pe blogul său informaţia că a fost locotenent colonel sub acoperire, ar fi făcut dezvăluirile după ce ar fi fost şantajat. „Dârdâia când a plecat de aici. E clar că a fost şantajat în ultimul hal. Ca la cămătari: dacă nu dai bănuţul, dispari!”, a continuat Radu Banciu.

Acesta a făcut şi alte declaraţii dure la adresa lui Turcescu, spunând că „a fost un fariseu şi o jivină până în ultimul moment al carierei lui. E la fel de laş ca oamenii politici. A fost forţat, pentru că nu mai avea de trăit. Era rupt tot. Nu l-am mai văzut aşa speriat niciodată”.

„E o zi mare, am mai scăpat de un impostor”, a adăugat Banciu.

Citeşte şi: CTP despre DEZVĂLUIREA lui Robert Turcescu: Un delir

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 oct, 2014
Dumitriu Radu
colonelul ciripitor turcescu
Acoperit inseamna ca dorobantul turcelu, trebuia sa aiba alt buletin de identitate, ceea ce nu are, deci este numai ciripitor colonel.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ