VESTE BOMBĂ! Robert Turcescu: AM FOST COLONEL SUB ACOPERIRE

| 21 sep, 2014

Jurnalistul Robert Turcescu a postat duminică pe blogul persoanl un mesaj intitulat "Mărturisire şi spovedanie" prin care dezvăluie că a fost colonel sub acoperire. Până la această oră jurnalistul nu a putut fi contactat pentru a confirma dacă informaţiile  au fost scrise de el sau blogul a fost spart de hackeri.

Redăm textul integral: "Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos citeva dintre statele de plata, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales sa nu-l tradez pe bunul Dumnezeu si sa fac aceasta marturisire publica. Refuz sa fiu Iuda in fata lui Christos, chiar daca astazi, celor ce vor citi si vor vedea acest text poate ca nu le va fi foarte clar ce se intimpla. Rugati-va pentru mine si cu mine sa fim iertati si izbaviti. Sint pregatit sa indur oprobiul public, il merit, dar sper sa avem parte de legi si de judecatori drepti. Cu Dumnezeu inainte si va fi bine! Va cer iertare tuturor."

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 sep, 2014
didi
Asa si!... Candideaza la ceva ?(R. Turcescu)Atunci e irelevant

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ