Cătălin Tolontan despre autodenunţul lui Turcescu: Sunt uluit

| 22 sep, 2014

Jurnalistul GSP a reacționat la autodenunțul făcut de Robert Turcescu care a recunoscut că a fost ofițer-acoperit.

“Sunt și eu uluit, deși n-am nicio certitudine dacă este o farsă sau un lucru adevărat”, a declarat pentru Paginademedia.ro Cătălin Tolontan, în legătură cu ieșirea lui Robert Turcescu, ziaristul care a mărturisit că a fost agent sub acoperire.

“Inițial ceea ce am crezut este că e o farsă-parabolă făcută de un ziarist, care să arate cum ar putea să sune spovedania candidatului la prezidențiale care ar fi agent acoperit. Ce mă derutează este însă nonreacția Ministerului Apărării care, în mod normal, ar trebui să spună dacă ar fi o farsă, că jurnaliștii sunt cu metaforele, iar ei cu operațiunile acoperite și să nege orice legătură cu evenimentele acestea", a declarat jurnalistul Cătălin Tolontan, pentru paginademedia.ro.

Înainte de declarațiile făcute la B1, Turcescu postase pe blog un text cu titlul Mărturisire și spovedanie, în care spunea că a fost locotenent colonel sub acoperire. Ziaristul a postat copia ale unui livret militar cu fotografia lui și două ștate de plată.

Citeşte şi: CTP despre DEZVĂLUIREA lui Robert Turcescu: Un delir

Livretul militar menționează că Robert Turcescu a fost avansat în 2010 la gradul de locotenent-colonel de Unitatea Militara 02515 B. Hotnews.ro scrie că acesta este indicativul Direcției personal și mobilizare din Statul Major General, Bucuresti.

Citeşte şi: Radu Banciu: E clar că Turcescu a fost AMENINŢAT, dârdâia pe aici

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 sep, 2014
Stefan
Locuri de munca pe timp de criza! Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ