LOVITURĂ GREA pentru televiziunea B1 TV! I s-a cerut INSOLVENŢA

| 17 feb, 18:44

Producatorul de mobila Imar Arad cere insolventa News Television Romania, companie care detine jumatate din actiunile operatorului postului de stiri B1 TV.

Compania aradeana, care se afla la randul sau in insolventa, a depus luni cerere la Tribunalul Bucuresti impotriva firmei controlate de familia Paunescu, notează dailybusiness.

News Television Romania SRL detine 50% din firma B1 TV Channel, care opereaza postul de stiri B1 TV. Restul de 50% apartine lui Sorin Oancea, potrivit unor informatii publicate in presa.

Firma News Television este detinuta la randul sau de SC Dac Air SA – 44,571%, Brazen Limited Liability Company (SUA) – 22,858%, SC Pavo SA – 22,571% si Elan Schwartzenberg – 10%. Potrivit reprezentantilor CNA, firmele Dac Air SA, Brazen Limited Liability Company (SUA) si SC Pavo SA sunt controlate de familia Paunescu.

Imar Arad  are peste 100 de ani de istorie si traditie in producerea mobilierului. Compania s-a constituit si dezvoltat pornind de la doua fabrici. Prima este Fabrica de Mobila Arad fondata in anul 1890 de catre L.E.Lengyel fiind furnizoare de mobila a Curtii Imperiale Austro-Ungare si a Curtii Regale Romane, iar in perioada 1985-1990 principalul furnizor pentru Casa Republicii. A doua este Fabrica de Cherestea Arad infiintata in 1923 de catre A.Cornis.

Potrivit datelor de pe site-ul companiei, peste 80% din productia sa actuala este destinata pietei externe, preponderente fiind: Elvetia, Italia, Rusia, CSI, SUA, Slovacia si Ungaria.


Tag-uri: B1TV, Imar Arad
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 feb, 08:15
Adam
Oferta pentru toate judetele
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ