CTP: Robert Turcescu mi-a amintit de cerșetorii din intersecții. Eu l-aş uita din secunda asta

| 22 sep, 2014

Într-un interviu Gândul Live, Cristian Tudor Popescu a declarat că, prin prestaţia de duminică seară a lui Robert Turcescu, jurnalistul a dovedit multe lucruri neplăcute.

"Robert Turcescu a organizat în studio judecata de apoi. După armaghedonul ăsta ad-hoc, tratamentul potrivit ar fi să îl uităm. Eu l-aş uita din secunda asta. Să rămână domnul Turcescu acasă, cu frământările sale. Cuvântul potrivit este grotesc, ce a făcut Turcescu acolo. O scenetă aberantă, în care aproape îi forţa pe colegii de studio să îşi ceară scuze pentru că el a fost ofiţer acoperit. El nu venise acolo să se pocăiască, nu aveam de-a face cu o pocăinţă. El mai avea un pic şi îi trimitea la judecată pe cei de acolo. Scurt: prin această ieşire - nu ştiu, nu mă interesează ce e în hârtiile alea -, dar mă interesează: prin apariţia sa televizată, jurnalistul - până ieri, Robert Turcescu a comis nişte grave infracţiuni la adresa instituţiilor acestui stat. În primul rând, e vorba de telespectator, de opinia publică. Te afli într-o contradicţie frizând tembelismul. Ştiţi de cine mi-a amintit domnul Turcescu? De cerşetorii de prin intersecţii, ăia care vin şi îţi arată câte o plagă. A fost un act de show off, o exhibiţie ce a făcut Turcescu acolo. Dacă vrei să te retragi, te retragi pur şi simplu, fără să faci sceneta aia, fără să explici măcar de ce ai ajuns în situaţia aia", a declarat Cristian Tudor Popescu.

"I-a jignit pe telespectatorii lui de ani de zile de la această emisiune, colegii de post, a lovit în meseria de jurnalism şi în prestigiul acestei bresle - dacă o mai exista aşa ceva - , pentru că aşa ceva se răsfrânge asupra noastră, a tuturor, celor care mai dăm din gură pe la televizor. Şi trei, domnul Turcescu a lovit într-una din cele mai importante instituţii ale statului român, şi anume Armata. După ce Traian Bîăsescu, spre stupoarea mea, trece, din dorinţa de a-i face pârtie creaturii sale cu tocuri, face ceva incredibil: rediabolizează serviciile secrete. Eu credeam că astea sunt sfinte. Traian Băsescu, în clipa de faţă, loveşte în serviciile secrete ale României aşa cum ar face un agent acoperit al unui serviciu antiromânesc fofilat în România", a conchis Cristian Tudor Popescu.

Citeşte şi: Mizeria continuă: Robert Turcescu rămâne acoperit?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ