RomâniaTV.net: Robert Turcescu: Tot ceea ce mai am de spus voi spune în faţa unui judecător

| 26 sep, 2014

Robert Turcescu a declarat vineri, în exclusivitate pentru România TV, că nu ştie nimic de demersul parlamentarilor Ilie Năstase şi Mădălin Voicu de la Parchetul Gneral, spunând că nu s-a uitat la televizor.

Fostul realizator TV a arătat  însă că este dreptul celor doi să judece cum cred ei de cuviinţă gestul pe care el l-a făcut de a se autodeconspira ca ofiţer acoperit.

"Fiecare judecă în felul în care crede el de cuviinţă. Nu ştiu nimic de demersurile lor. Să acţioneze aşa cum cred ei de cuviinţă, e judecata lor, eu am avut ce am avut de spus. Tot ceea ce mai am de spus voi spune în faţa unui judecător", a fost prima reacţie al lui Robert Turcescu, pentru România TV.

Citeşte şi: Robert Turcescu va ajunge în faţa procurorilor. Ilie Năstase şi Mădălin Voicu au sesizat Parchetul

"Dacă este judecata lor, au tot dreptul să fie nemulţumiţi, să fie în felul în care sunt. Eu nu îi judec în momentul de faţă dacă sunt într-o parte sau alta cu judecata lor. Este dreptul lor de a judeca în felul acesta", a mai spus Turcescu.

În ceea ce îl priveşte pe Ilie Năstase, fostul realizator TV a arătat că a avut "şi relaţii bune şi relaţii mai puţin bune" cu acesta.


Citeste mai mult pe RTV.NET.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ