Liviu Dragnea, despre cazul Turcescu: Să se mai elibereze şi alţii

| 26 sep, 2014

Cazul Turcescu este unul ciudat, iar dacă unii mai sunt, ar fi bine să se elibereze şi ei dacă tot a început perioada asta de eliberare, a declarat vineri, la Târgovişte, vicepremierul Liviu Dragnea, preşedintele executiv al PSD.

"Cazul Turcescu, pentru mine, este un caz foarte ciudat. Sincer, nu sunt specialist nici în servicii secrete, nici în sisteme de informaţii, mi se pare un caz ciudat, pe de o parte. Pe de altă parte, dincolo de cazul Turcescu, au mai fost în ultimii ani situaţii când oameni de presă foarte răi, deontologi şi foarte, foarte moralişti s-a dovedit a fi oameni care aveau nişte schelete în frigider, pe care le ascundeau foarte bine. Tot la B1 am văzut acum câteva luni, în cazul Duicu, un domn Bădin, care, tot aşa, înfiera orice caz de genul ăsta care apărea în ţară şi îl înfiera chiar pe Duicu, după ce s-a întâmplat, el fiind omul de casă al lui Duicu', a afirmat Liviu Dragnea.

El a spus că este greu să comenteze acest caz, neavând multe informaţii.

"E greu să comentez. Totuşi poate ne ajută Dumnezeu şi, după alegerile astea, eu sper să câştige Victor Ponta şi să normalizăm societatea. După părerea mea s-a răvăşit complet ierarhia normală a valorilor şi suntem într-o stare de banalizare a răului. E rău ce s-a întâmplat, nu am alte informaţii', a afirmat Liviu Dragnea.

Citeşte şi: Robert Turcescu va ajunge în faţa procurorilor. Ilie Năstase şi Mădălin Voicu au sesizat Parchetul


Potrivit acestuia, ar trebui, după Turcescu 'dacă mai sunt unii, să se elibereze şi ei'.

"Nu ştiu şi nici nu sar cu picioarele pe Robert Turcescu. E un gest pe care l-a făcut. Din ce a spus el, eu merg mai departe, dacă unii mai sunt, ar fi bine să se elibereze şi ei. Dacă tot a început perioada asta de eliberare, să se elibereze toţi. Că spunea unul, odată, nici nu mai ştiu câţi sunt sau câţi suntem. E păcat, că oamenii se uită în general la televizor şi contează ce spun moderatorii la televizor şi creează dependenţă de unii moderatori, au foarte multă încredere în ei şi în momentul când apar astfel de situaţii sunt destul de bulversaţi', a susţinut Dragnea.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ