Hurezeanu: Mă întâlneam cu Robert Turcescu. Dispariția e mai ciudată decât tot ce ar fi putut să facă acest om

| 03 oct, 2014

Emil Hurezeanu se declară uimit de decizia lui Robert Turcescu de a se "evapora" după ce s-a deconspirat ca ofiţer acoperit. Analistul a declarat la Digi24 că se întâlnea cu Robert Turcescu şi că, de două săptămâni, nu mai vine la întâlnirile cu prietenii.

„Că rămâne jurnalist, asta mi se pare o certitudine. N-am nicio certitudine legată de calitatea lui de agent. Cine ar fi crezut că Robert Turcescu... Un băiat foarte bun, de altfel, e un confrate apropiat. Aveam un obicei, împreună cu încă patru-cinci la număr, să ne vedem - până acum o săptămână. Dacă ar fi avut mai mult umor, ar fi putut să vină în continuare să-și întâlnească prietenii. Între timp, a preferat să se recăsătorească, în taină. Bineînțeles că are prioritate o căsătorie în comparație cu legătura dintre prieteni. Astăzi, noi, ăștia care am mai rămas – nu le dau numele, că nu le-am cerut permisiunea, sunt tot oameni cunoscuți – am făcut un legământ, când ne-am despărțit, în absența lui, era a doua săptămână când ne întâlneam în absența lui: că oricare dintre noi s-ar autodeconspira sau va fi demascat să treacă peste această pană existențială și să vină în continuare la întâlnire, dând dovadă de minimum simț de umor, să discute cel puțin cu prietenii ce s-a întâmplat”, a spus Emil Hurezeanu.

Dispariția e mai ciudată decât tot ce ar fi putut să facă acest om. Felul în care a dispărut acest om, cum și-a înscenat dispariția e mult mai grav, aș putea spune, decât orice ar fi putut face ca agent acoperit. Doar am văzut că nu era agent acoperit noaptea. Probabil în exercițiul funcției de jurnalist. Or, n-am avut senzația”, a adăugat Hurezeanu.

La observația că jurnaliștii l-au găsit, totuși, acasă, Emil Hurezeanu a răspuns: „Știu, dar important e să iasă și el. Sau când vrea el. În fine, nu am nimic de adăugat”.

Citeşte şi: Ce REACŢIE a avut Oana Sârbu când a aflat că Robert Turcescu S-A ÎNSURAT

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ