Ce a făcut un deținut de la Rahova în tramvaiul 32? Era în permisie pentru 24 de ore

| 31 ian, 11:39

Un deţinut de la Penitenciarul Rahova aflat în permisie de 24 de ore a ajuns la spital după ce, aflat în tramvaiul 32 a intervenit atunci când a văzut că un bărbat voia să fure din poşeta unei doamne. Hoţul a devenit agresiv şi l-a tăiat pe deţinut cu un cuţit.

„În data de 30.01.2019, începând cu orele 10:00, un deţinut care execută în regim închis o pedeapsă cu închisoarea în Penitenciarului Bucureşti Rahova a beneficiat de o recompensă cu permisiunea de ieşire din penitenciar pentru o perioada de 24 ore, in intervalul 30.01.2019 ora 10:00 - 31.01.2019 ora 10:00. În jurul orelor 10 :40 , în timp ce se deplasa către domiciliul declarat, în mijlocul de transport public (tramvaiul 32), a observat o persoană de sex masculin care încerca să sustragă un telefon mobil din geanta unei doamne aflată in imediata apropiere”, se arată într-un comunicat transmis de reprezentanţii Penitenciarului Rahova.

Deţinutul i-a atras atenţia femeii care urma să fie păgubită, dar şi a hoţului, drept pentru care acesta a devenit agresiv şi l-a tăiat cu un cuţit, provocându-i o tăietură la cap şi la urechea stângă.

„Călătorii au apelat Serviciul unic de urgenţă, iar la faţa locului s-a prezentat un echipaj de poliţie al Secţiei 18. Deţinutul mai sus menţionat a fost preluat de către escorta penitenciarului urmând fi prezentat pentru investigaţii medicale de specialitate şi IML. Cazul a fost preluat de către Secţia 18 Poliţie urmând a se efectua cercetări specifice. Administraţia penitenciarului urmăreşte evoluţia stării de sănătate, persoana condamnată fiind internată într-un spital din reţeaua Ministerului Sănătăţii”, mai arată reprezentanţii Penitenciarului Rahova.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ