STARE DE ALERTĂ! Ce a găsit un ploieştean într-un PĂSTRĂV cumpărat de la supermarket

| 23 sep, 2014

Pentru a dovedi clienţilor că marfa lor este proaspătă, din ce în ce mai multe hypermarketuri vând peşti vii, direct din acvariu. Dar ce te faci când în peştele proaspăt, pe care l-ai luat viu de la magazin, găseşti în loc de icre... bucăţi de macrou, scrie observatorulph.ro.

Asta a păţit un ploieştean care s-a dus la supermarket pentru a-şi face cumpărăturile şi a luat, printre altele, şi trei păstrăvii vii.

”Am luat trei pastravi vii de la Metro, ieri. I-am întrebat, de curiozitate, pe angajaţi ce le aruncă de mâncare. Mi-au spus că le mai scapă din când în când câte o bucată de pâine. Am ajuns acasă, i-am dat soţiei să-i cureţe şi să-i gătească şi, când i-a desfăcut: surpriză: păstrăvii aveau bucăţi de macrou în stomac. Interesant, nu?”, susţine Cristian, cel care a făcut publică descoperirea sa.

Situaţia, însă, nu este pe atât de gravă pe cât pare deoarece păstrăvul este un peşte răpitor iar principala sa hrană constă în deşeuri de abator, făinuri animale şi vegetale.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 sep, 2014
nacho
Asa. Si ? care e alerta?....

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ