Ce amendă a primit tatăl care și-a folosit copiii într-un clip pro-PSD

| 20 iun, 12:39

Tatăl care și-a folosit copiii într-un clip pro PSD la europarlamentare a fost amendat pentru încălcarea legii electorale. Legea interzice apariția copiilor sub 16 ani în clipuri electorale.

Videoclipul electoral „Hai, români, ieșiți la vot" a fost realizat de un maramureşean care s-a folosit de cei doi copii ai săi, pentru a ridica în slăvi PSD, scrie Realitatea de Maramures.

Protecţia Copilului Maramureş s-a autosesizat şi a precizat că apariția celor doi copii în videoclipul pentru susținerea PSD reprezintă o încălcare a legii, însă singura instituție care poate dispune sancțiuni în acest caz este Poliția.

Drept urmare astazi Inspectoratul Județean de Poliție Maramureș a transmis primele măsuri luate în acest caz. Tatăl a fost amendat contravențional cu suma maximă prevazută de lege şi anume 2500 lei.

„În urma verificărilor, s-a stabilit că videoclipul în cauză a fost realizat de tatăl celor doi minori și postat ulterior pe aplicațiile Facebook și Youtube. Întrucât au fost încălcate prevederile art.40, alin. 10 din Legea 33/2007, față de acesta s-a luat măsura sancționării contravenționale, în conformitate cu prevederile art. 53, alin. 1, litera z, din același act normativ. La finalizarea cercetărilor, vă vor fi comunicate toate măsurile care vor fi dispuse de polițiști" a menţionat Florina Meteş, de la Biroul de Presă al IPJ Maramureş.

„A mai apărut un cântec superb din Ţara Maramureşului! Despre PSD!” anunţa în timpul campaniei electorale, pe pagina sa de Facebook, fostul secretar al PSD Codrin Ştefănescu.

Tag-uri: clip psd
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ